Home » Dakdekker Alphen aan den Rijn

Dakdekker Alphen aan den Rijn

Dakdekker Alphen aan den Rijn

Dakdekker Alphen aan den Rijn nodig? Zijn er problemen aan uw dak of heeft u een volledig nieuw dak nodig? Het dak vormt een schild voor uw huis en dient altijd in topvorm te zijn. Problemen aan uw dak kunnen eenvoudig problemen betekenen voor het volledige huis. Het is daarom belangrijk dat ze snel worden voorkomen. U bent bij Dakdekkersbedrijf DDM aan het juiste adres voor dit soort werkzaamheden. Neem daarom altijd even vrijblijvend contact met ons op.

Dakdekker Alphen aan den Rijn

Dakdekkersbedrijf Alphen aan den Rijn

N
Ervaring met verschillende soorten daken
N
We leveren altijd het totaalpakket
N
Ervaren team met kennis van zaken
N
Kennis van dakbedekking plat dak tot schuine daken
N
Vrijblijvend advies

Volledige dienstverlening

Als dakdekkersbedrijf Alphen aan den Rijn bieden wij het totaalpakket. Van het begin tot eind wordt u door ons vakbekwame personeel op een professionele manier geholpen. Wij weten als geen ander wat de belangen van een goed functionerend dak zijn. Al gaat het om een bitumen dakbedekking, ons team kent het en weet precies hoe ze er mee moeten werken. Juist dat maakt ons uniek en doet ons onderscheiden van de rest. We zijn ook inzetbaar als dakdekker reparatie Aphen aan den Rijn.

Ervaren en vakbekwaam personeel

Door onze jaren aan ervaring weten we met elk dak raad. Wij hebben door de jaren heen aan enorm mooie klussen bij mogen dragen. Hierdoor hebben we niet alleen een enorme groep aan tevreden klanten maar ook een mooi portfolio gevuld met opdrachten. Alles is wel eens op ons pad gekomen. Van nieuwbouw, renovatie tot de meest gecompliceerde problemen. Dakbedekking Aplhen aan den Rijn is onze specialiteit. Ons team staat graag voor je klaar.

Dakdekker Alphen aan den Rijn nodig? Advies op maat

Zeg je dakdekkersbedrijf Alphen aan de Rijn, dan zeg je DDM. Bij alle problemen of werkzaamheden aan uw dak kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag verder met advies op maat. Zo ontvangt uw dak de aandacht die het verdient en verkeerd het binnen de kortste keren weer in topvorm. Neem vrijblijvend contact met ons op en krijg gelijk een specialist aan de telefoon.

Dakdekkersbedrijf DDM B.V.
4.3
Gebaseerd op 43 beoordelingen
Igno Engels
Ik kreeg op maandag 5 oktober na een hoosbui een lekkend raam op de 1e verdieping En kon de oorzaak niet vinden. Op 7 oktober kwam iemand van DDM uit Woerden en ontdekte de oorzaken van de lekkage. Op de eerstvolgende dag dat het droog was kwam hij terug en deed zijn werkzaamheden samen met een stage loper. De lekkage is opgelost en ik kreeg advies om mijn verzekering in te lichten voor de vervolgschade aan het dakbeschot. Het lekte al heel lang eerder en de isolatie was ter plaatse aangetast. Ook is de nok gereviseerd en de schoorsteen geïmpregneerd en een stuk lood onder het dakraam vervangen. Alleen een kant van de nokpannen was vergeten de die werden op 22 oktober afgewerkt. Nu kan ik er weer tegen en laat het maar waaien. De nok is weer bestand tegen stuifsneeuw.
lisette van hout
Vervangen dakbedekking dubbele garage. Prima prijs en tevreden met het resultaat
Johan Peters
Om de situatie goed te kunnen beoordelen is hij eerst komen kijken. Er werd een alleszins redelijke bieding gedaan. Gezien de aard van de lekkage was er haast bij. Hier is prima en snel op ingespeeld. Tussen Kerst en Nieuwjaar is het dak vervangen. Keurig werk geleverd. Alles werd opgepoetst en het afval werd geheel afgevoerd. Geen omkijken na.
Bart Ophoek
Reparatie keurig uitgevoerd 19-02-2020. Vrolijke man en iets extra's zonder meerprijs geen probleem (stuk lood bij de schoorsteen vervangen). De prijs gezien de werkzaamheden is reëel. Kortom aanrader.
Gerrie Hoeks
Professioneel, sociaal, meedenkend.
amida horst
Gewoon goed! Komt afspraken na en is qua prijs precies in het midden. Niet te duur waardoor we uiteindelijk het hele dak vervangen hebben. Dakdekkersbedrijf DDM zijn gewoon open en eerlijk!!
Hugo Koppens
Top service en kwaliteit.
Remmy Pieri
We hebben onze daken laten vernieuwen door DDM. Dit bedrijf raad ik iedereen aan. Het is een vakkundig bedrijf en komen alle afspraken na.
Henriette van zuilichem
Ze hebben nieuwe dakbedekking gemaakt voor mijn woning, wat een hele klus was omdat tussen mijn balken en plafond isolatie zat wat ze er eerst helemaal uit hebben moeten halen om vervolgens nieuwe houten dakbeschot met daarop nieuwe dikke isolatie met dakbedekking te monteren.
Nienke De boer
Heel prettig zaken doen met hun. Ze hebben ons dak vervangen en ook nieuw dakgoten gemonteerd.
Harry Koeps
Afgelopen week thuis gekomen van 2 weken vakantie en trof een gigantische grote lekkage aan welke afkomstig was van ons dak. Doordat het zaterdag einde middag was had niemand tijd of zin om toch te komen. Uiteindelijk internet op en vond daar het nummer van dit bedrijf. Na telefonisch contact waren ze begin van de avond nog gekomen.
Patricia Rakowzki
Me man en ik zijn erg tevreden over het resultaat. Bij dakdekkersbedrijf DDM werken vakmensen.
Daan van ooijen
Lekkage aan mijn dakkapel door de storm hebben ze uitmuntend gerepareerd ondanks de harde wind....
Hilbert Fransen
Goede uitleg mbt het werk wat gedaan moet worden. Zeer klantvriendelijk en netjesGroetjes hilbert uit amsterdam
Ed Maaszen
Als je vakmanschap zoekt dan zit je bij dadekkersbedrijf ddm goed.Ook voor een eerlijk advies kan je bij ze terecht
Stefan Van der hof
Niet duur en proffesioneel, van de 3 offertes die ik heb aangevraagd was dakdekkersbedrijf ddm het goedkoopst mochten ze duurder zijn als de andere 2 bedrijven had ik nog voor ze gekozen zo prettige jongens zeer goed gevoel bij gehad
Ernst Kersten
Deskundig en eerlijk advies.
Truus Bavel
dak was lek, er stond snel iemand voor de deur die vrijblijvend de zaak bekeek. Omdat het een domme constructie van de aanbouw bleek, gaf hij het advies het even aan te kaarten bij de bouwbedrijf die destijds in 2018 het heeft gebouwd om ons zo de kosten te besparen, mochten we er niet uitkomen dan zullen we deze vaklui zeker bellen!
tiny schepers
Dit zijn toppers. Professioneel, betrouwbaar, veelzijdig, meedenkend, komen afspraken na, gewoon vaklui die weten waar ze het over hebben en waar je echt op kunt bouwen. Ik ben super tevreden met het werk dat ze afgeleverd hebben, en blij dat ik een dakspecialist heb gevonden waar ik op kan vertrouwen.
Petra Van heemskerk
Ik werd zeer vriendelijk behandelt dakdekker deed zelfs ze schoenen uit bij binnenkomst!
Peter Smetsers
Uitstekende vakmanschap,denkt ook graag mee hoe het anders kan
Patricia Kooijmans
Dakdekkersbedrijf DDM. Werken netjes en leggen alles goed uit duidelijk uit. De prijs is ook uitstekend ten opzichte van de kwaliteit die ze leveren!
John Straten
Alles is gegaan zoals hun vooraf vertelde ondanks de drukte zijn ze snel en keurig te werk gegaan.
Davy Klaassen
Alles is gegaan zoals hun vooraf vertelde ondanks de drukte zijn ze snel en keurig te werk gegaan. Respect
Schoonheidssalon Sanders
Goede professionele offerte, snelle reacties en vlotte verwerking van de aanvraag. Dakdekkersbedrijf DDM is zeker een aanrader.
Marjolein Vondel
Professioneel bedrijf. Niks op aan te merken.
Jan Bruin
Plat dak vervangen. Deskundig advies, snelle levering, vriendelijke mensen. Vakmensen zeker aan te raden!
Koen Smit
Netjes en snel gewerkt en legt alles goed en duidelijk uit
Thijmen Visser
Ze hebben alle platte daken van mijn huis vervangen en de zinken goten. Kan alleen maar zeggen keurig gewerkt en fijn in omgang.
Caroline Hoekstra
Komt afspraken na, snel ter plaatsen voor noodreparatie, zeker aan te bevelen!
Joris Bakker
Prima bedrijf om je dak door te laten repareren of te vervangen
Bas Jansen
Uitstekend geholpen, legt uit wat je kan verwachten en wat vooral vriendelijk. Werkzaamheden zijn uitstekend uitgevoerd zoals voorheen.
Gijs de Jong
Uitstekende vakman schap. .
Arno Kooijman
Proffesioneel bedrijf, goede kwaliteit en communicatie! Aanrader
Imad Benhadi
Dakdekkersbedrijf DDM heeft goede kwaliteit werk afgeleverd tegen een goede prijs. Erg fijn dat we snel een afspraak konden maken zodat ze langs konden komen om de werkzaamheden op te nemen voor het opmaken van een offerte.Daarbij ook de keuze gekregen tussen verschillende materialen. Nette en professionele medewerkers die hun werk uitstekend hebben uitgevoerd.Conclusie: Dakdekkersbedrijf DDM is een Aanrader!
kaylee damen
Top service en vriendelijke heren
opticlimate reparatie
We hadden een daklekkage de mannen van dakdekkersbedrijf ddm waren er de zelfde dag en hebben het vakkundig opgelost alleen maar lofe voor deze jongens
Kaan Ilbay
Volgende beoordelingen

Contact:

Hoofdkantoor:

Trasmolenlaan 12
3447 GZ Woerden

Telefoon:

Regulier: 085-1301247
Spoed: 06-23647810 (24/7 bereikbaar)

Vestigingen:

Almere
Amsterdam
Arnhem
Den-Bosch
Den Haag
Deventer
Utrecht
Rotterdam
Zwolle

Ons werkgebied is heel Nederland!

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Offerte aanvragen voor Dakdekker Alphen aan den Rijn? Klik hier: